Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Proje, Ethereum Ekosisteminin Yeni Unicorn’u Olabilir

Ethereum araştırma ve geliştirme şirketi Flashbots, yeni bir yatırım turu düzenleyerek unicorn seviyesine çıkmayı hedefliyor.

Basında çıkan haberlere göre Flashbots, 30 ile 50 milyon dolar arasında yatırım toplayarak, 1 milyar dolar piyasa değerlemesi elde etmek istiyor.

Kripto para yatırım firmalarından Paradigm’ın, Flashbots’un bu planını desteklediği ve yatırım turuna öncülük etmeye hazır olduğu aktarılıyor.

Flashbots, yaptığı çalışmalarla Ethereum blockchaininde Maximum Extractable Value (MEV) kaynaklı sorunları çözmeyi amaçlıyor.

MEV; blockchaindaki standart blok ödüllerinin ve gaz ücretlerinin yanı sıra, bir bloktan çıkarılabilecek maksimum değeri temsil ediyor. MEV’i nasıl kullanacağı iyi bilen aktörlerin, blockchain üstünde haddinden fazla kontrol sahibi olmasından korkuluyor.

Konu hakkında bilgi sahibi kaynaklara dayandırılan bilgilere göre Flashbots, fon alabilmek için yatırımcıları ikna etmeye çalışmıyor. Şirket bunun tam tersi bir yöntem izliyor. Bu doğrultuda, yatırımcıların Flashbots’u ona yatırım yapmalarına izin vermesi için ikna etmesi gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!