Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Token Hard Fork Sonrası Yükselişe Geçti: Kısa Sürede 3x Yaptı

FTX tarafından geliştirilen merkeziyetsiz kripto para borsası Serum’un yerel token’ı SRM, hard fork sonrası %200’den fazla değer kazandı.

Solana geliştiricilerinin ürettiği Serum, FTX ile bağlantısı nedeniyle FTX token (FTT) ve Solana (SOL) ile birlikte çöküşten en fazla etkilenen kripto para birimlerinden biri olmuştu. Ayrıca FTX’de yaşanan ve henüz belirsizliğini koruyan hack durumu sonrasında birçok Solana geliştiricisi, saldırının FTX tarafından geliştirilen ve Solana blockchain’indeki onlarca uygulama tarafından kullanılan Serum’u da etkilemiş olabileceğini söylemişti.

Bu olaylarla birlikte değer kaybı yaşayarak 0,188 dolar seviyelerine gerileyen Serum, ağ güvenliğinin ihlal edilmiş olabileceği ihtimaliyle forklama yoluna gitmişti. Hard fork’unun ardından %100’den fazla değer kazanan SRM, 0,3254 dolar seviyelerine yükseldi.

Serum için önemli bir likidite toplayıcı olan Jupiter Aggregator 15 Kasım tarihinde yaptığı paylaşımda, yeni sürümlerin entegrasyonunu test ettiklerini ve hazır olduğu an duyuracaklarını söyledi.

En yüksek seviyesi olan 13,78 doların %97,5 altında işlem gören SRM, CoinGecko’nun yapmış olduğu en değerli kripto para listesinde 195. sırada yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!