Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Üç Binance IEO’su Yine İyi Kazandırdı: Band, Elrond ve KAVA

Piyasaya Binance Launchpad aracılığıyla giriş yapan kripto paralardan bazıları son 24 saat içerisinde birçok yatırımcının yüzünü güldürdü.

Bir süredir durgun bir şekilde ilerleyen Bitcoin son birkaç saat içerisinde küçük çaplı bir ilerleme kaydetti ve 9 bin 300 doların üstüne çıktı. Bitcoin’in bu hamlesi henüz piyasada büyük çaplı bir hareketliliğe yol açmadı. Fakat bu süreç içerisinde bazı kripto paraların kayda değer miktarlarda kazanç sağladıklarını gördük.

Launchpad Üçlüsü

Binance’in yeni projeleri piyasaya sürmek için geliştirdiği Binance Launchpad platformu şu ana dek birçok projeye yardımcı oldu. Binance Launchpad’in destek verdiği projeler arasında Band Protocol, Elrond ve KAVA gibi isimler de yer alıyor.

Bu üç kripto para geçtiğimiz son 24 saat içerisinde birçok yatırımcının yüzünü güldürmeyi başardı. Bunun sebebi ise elbette bu üç kripto paranın da ciddi miktarlarda değer kazanmış olması. Coinmarketcap verilerine baktığımızda bu kripto paraların son 24 saat içerisinde en az yüzde 13 oranında kazanç getirdiklerini görebiliyoruz.

Band Protocol’ün 24 saatlik performansı
Elrond’un son 24 saatlik performansı
Kava’nın 24 saatlik performansı
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment