Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Yatırımcılar Bitcoin Rallisi Hakkında İpucu Veriyor: Boğa Bitti Mi?

Son verilere göre Bitcoin’e 7 yıldan uzun süredir sahip olan uzun vadeli yatırımcılar, borsalara transferler gerçekleştirmiyor.

On-chain veri ve analiz platformu CryptoQuant’ın bir yazarı, yapmış olduğu analizde ultra uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarının satış hareketlerini gözlemledi.

quicktake-image

Paylaşıma göre normal şartlarda 7 yıldan uzun süredir Bitcoin’e sahip olan ultra uzun vadeli yatırımcılar, boğa piyasasında borsalara transferler gerçekleştirmektedir. Söz konusu yatırımcılar özellikle 2017-2021 yılları arasındaki son büyük boğa piyasasında yoğun olarak Bitcoin’lerini borsalara taşımışlardı.

Analist, mevcut piyasa koşullarında ilgili yatırımcı grubunun Bitcoinlerini borsalara transfer etmediğini dile getirdi. Bu durumun uzun vadeli yatırımcıların daha güçlü bir boğa piyasası beklediğine işaret ediyor.

Bitcoin ve kripto paralar bir süredir, bu uzun vadeli yatırımcı gurubunun hareketlerine oldukça duyarlı bir şekilde hareket etmektedir. Bu yatırımcıların borsalara transferler henüz gerçekleştirmemesi nedeniyle henüz boğa piyasasının zirvelerinde olmadığımız düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!