Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale Önümüzdeki 3 Ayda Patlama Yaşayabilecek 20 Coin’i Açıkladı!

En büyük kripto para yönetim şirketlerinden Grayscale, 2024’ün üçüncü çeyreğinde en çok performans gösterebilme potansiyeli olan 20 kripto para birimini açıkladı.

Yılın başında spot Bitcoin ETF için SEC’den onay alan şu anda da Ethereum ETF’i için s-1 onayı bekleyen Grayscale 26 Haziran tarihinde yayımladığı raporda, 2024’ün üçüncü çeyreği için en yüksek potansiyele sahip kripto paralara yer verdi. 

Grayscale tarafından yayınlanan ve her üç aya bir yenileneceği belirtilen bu liste, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL), Toncoin (TON), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Near (NEAR), Render (RNDR), Stacks (STX), Mantle (MNT), Maker (MKR), Lido (LDO), Arweave (AR), ThorChain (RUNE), Aave (AAVE), Pendle (PENDLE), Akash (AKT), Illuvium (ILV), Raydium (RAY) ve Aerodrome (AERO) gibi projeleri içeriyor.

Grayscale coinler arasında sınıflandırma yaparken ETF beklentisi ve alıcılık durumu, küresel benimsenme ve talep, tokenizasyon, yapay zeka ve blockchain ekosistemleri gibi çeşitli kategorilere yer verdi.

Grayscale raporda yapay zeka tokenlarına önemli bir yer ayırırken kripto para piyasasının genelinde bu yılın başından beri yaşanan düşüşe rağmen %80 oranında yükseliş performansı gösterdiğine değindi. Öte yandan dev şirket, Ethereum ETF onayının kripto para piyasasını üçüncü çeyrekte büyük ölçüde etkilemesini bekliyor.

Ethereum ekosisteminde yer alan LDO ve Mantle gibi coinlerin de ETF onayı ile birlikte üçüncü çeyrekte yükseleceği öngörülüyor. Ayrıca TON ve Pendle Finance gibi projelerin yenilikçi teknolojileri ve platform entegrasyonları sayesinde büyüme kaydettiği vurgulanıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!