Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su: Bu Yıl Ripple’ın En İyi Yılı Oluyor

Dünyanın en büyük Blockchain şirketlerinden biri olan Ripple bu yıl attığı adımlarla birlikte hızla büyümeye devam ediyor.

Blockchain’i finans sektörüyle bir araya getiren Ripple, kısa süre önce yaptığı açıklamada toplam müşteri sayısının 300’ü aştığını duyurdu.

Hızla Büyüyor

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Forbes’a yaptığı açıklamalarda şirketin son zamanlarda attığı bazı adımlardan bahsetti.

Garlinghouse konu hakkında yaptığı açıklamalarda şirketin RippleNet ve On-Demand Liquidity (ODL) gibi ürünlerinden de bahsetti ve bu ürünlere olan talebin hızla arttığını ifade etti.

Şu anda ODL’nin 20’den fazla müşterisi olduğunu söyleyen Garlinghouse şunları ekledi:

XRP’nin likidite için kullanılıp kullanılamayacağından şüphe duyuluyordu. Sektördeki şirketler Blockchain için uygun bir kullanım alanı bulmaya çalışırken şu anda sınır ötesi likidite için XRP’yi kullanan 20’den fazla müşteri var.

Ripple’ın On-Demand Liquidity adlı ürünü, şirketlerin farklı para birimleri arasında sorunsuz bir şekilde işlem yapmalarını sağlıyor. Bu süreç içerisinde XRP adeta bir köprü işlevi görüyor ve şirketler bu ürün sayesinde kısa süre içerisinde, düşük maliyetle işlem yapmış oluyorlar.

En İyi Yılımız

Garlinghouse Ripple’ın geçtiğimiz birkaç ay içerisinde oldukça iyi işler yaptığını ve bu yılın Ripple için çok iyi geçtiğini ifade etti.

Garlinghouse tarafından yapılan açıklamalara göre Ripple’ın müşterileri bu yıl şirketin hizmetlerinden oldukça memnun kaldılar ve Ripple genel olarak daha fazla müşteriyi kendisine bağlamayı başardı. Kendisinin konu hakkındaki ifadeleri şu şekilde:

Bu yıl Ripple’ın en iyi yılı oluyor diyebilirim. Yıl genelinde müşterilerimizle iyi bir ilişki kurduk, RippleNet’i büyüttük ve On-Demand Liquidity’nin kullanımını artırdık. ODL’yi kullanıma sunalı daha bir yıl oldu ama o şimdiden meyve vermeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment