Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase ABD’li Kullanıcılar İçin Tezos Staking Hizmetini Başlattı!

ABD merkezli dev kripto para borsası ve cüzdan hizmeti sağlayıcısı Coinbase, 6 Kasım tarihinde yayınladığı bir blog gönderisinde Tezos staking hizmeti için ABD’li kullanıcılara erişim verildiğini duyurdu.

Coinbase üzerinde XTZ staking hizmetini açan Coinbase bu sayede ABD’li kullanıcıların platformda Tezos tutmaları karşılığında belirli bir faiz kazanmalarının önünü açmış oldu. Kullanıcıların kripto paraları karşılığında pasif gelir elde edebilmelerini sağlayan staking hizmeti, Coinbase’in ciddi anlamda adım attığı girişmlerden birisi oldu.

Coinbase’in kurumsal depolama hizmeti Coinbase Custody Tezos için olan staking hizmetini Mart ayında başlatmış olsa da, ABD’li kullanıcılar için olan staking hizmeti yeni faaliyet sokuldu. Kullanıcıların Coinbase borsasında kazanacakları tahmini faizin yüzde 5 olduğu öngörülmekte.

Aslında borsalar arasındaki rekabet arttıkça kripto paralara yönelik hizmetler de artmakta. Binance de geçtiğimiz aylarda çeşitli kripto paralar için staking hizmeti başlattı ve bundan en karlı çıkan taraf kripto para yatırımcıları olacak gibi gözükmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment