Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sun: Warren Buffet’ı Bitcoin Almaya İkna Etmek Çok Zor

TRON Foundation’ın kurucusu Justin Sun, finans dünyasının en büyük isimlerinden Warren Buffet‘ı kripto para satın almaya ikna etmenin pek mümkün olmadığını düşünüyor.

Kripto para dünyasının meşhur isimlerinden Justin Sun bundan kısa bir süre önce Warren Buffet ile özel bir görüşme yapma hakkını kazanmıştı. Bu ikili arasında yapılacak olan görüşme kısa süre içerisinde büyük ilgi çekti. Çünkü Sun kripto paraları ve genel olarak dijital varlıkları desteklerken Warren Buffet bu varlıkları epey sert şekilde eleştiriyor. Sektördeki bazı isimler bu görüşmenin epey gergin geçeceğini ve Sun ile Buffet’ın kripto paralar konusunda anlaşamayacaklarını öne sürüyorlar.

Ne var ki Justin Sun bu görüşmeye daha farklı bir gözle bakıyor. Bu görüşmenin gergin geçmek zorunda olmadığını söyleyen Sun; bunun kripto para topluluğuyla geleneksel yatırımcılar arasında bir köprü işlevi görebileceğini düşünüyor.

Sektördeki bazı isimler Sun’ın Buffet’a Bitcoin ve diğer kripto paralar hakkında bilgi vereceğini ve belki de Buffet’ın fikrini tamamen değiştireceğini düşünüyorlar. Bu görüşe de değinen Sun bunun pek kolay olmadığını söylüyor. Finans dünyasının en büyük isimlerinden Buffet ile yapacağı görüşmenin yalnızca üç saat süreceğini hatırlatan Sun, Buffet’ı bu kadar kısa süre içerisinde Bitcoin almaya ikna etmenin pek gerçekçi olmadığını vurguluyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment