Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burger King’den Kripto Para Ödemelerine Yönelik Adım

Dünyanın en büyük küresel fast-food zinciri Burger King, Paris merkezli restoranları için kripto para ödemelerini kabul eden Instpower taşınabilir şarj cihazları kurdu.

Burger King, kripto para ödemeleri için dikkat çeken bir adım attı. Alchemy Pay tarafından yakın tarihte paylaşılan bir blog gönderisine göre Burger King, Paris şubeleri için Binance Pay ve Alchemy Pay aracılığı ile kripto para ödemelerini kabul eden Instpower taşınabilir şarj cihazları kurdu.

Burger King’in bu adımı sayesinde restoranları ziyaret eden binlerce müşteri artık kripto para ödemeleri ile akıllı cihazlarını şarj edebilecek.

Instpower makinelerinin Avrupa genelinde yaygınlaştırılmasından sorumlu distribütör Flash Development’ın CEO’su Yann Phu konuyla ilgili açıklamasında şu cümleleri  kurdu:

Paris’teki Burger King ile yaptığımız bu iş birliği Avrupa’daki operasyonlarımızda bir üst seviyeye taşıdı. Alchemy Pay desteğiyle Binance Pay kullanıcılarının kripto ile ödeme yapmasına yardımcı olarak, Avrupalılara en yeni ödeme seçeneklerini sunuyoruz.

Öte yandan Burger King’in kripto para ödemeleri için attığı söz konusu adım, kripto para topluluğu tarafından ileriye yönelik bir hamle olarak değerlendirildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!