Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Büyük Yatırımcı: Toplam Piyasa Hacmi, 2022’de 10 Trilyon Dolar!

Bitcoin ile ilgili yaptığı olumlu yorumlarla bilinen Tim Draper, AMTV isimli bir kanala verdiği röportajda Bitcoin’in 2022’de 250 bin dolar olacağı yönünde yaptığı tahminin arkasında durduğunu açıklarken, artık insanların hükümetlere giderek daha da az güven duymaya başladığını ve bu durumun da kripto paraların lehine işlediğini ifade etti.

Draper, aynı zamanda yaptığı açıklamada kripto para piyasalarındaki toplam hacmin bundan yaklaşık üç yıl sonra 10 trilyon dolara yakın bir değer olacağını düşündüğünü ifade ederken, sırf Bitcoin’in dahi, tek başına yaklaşık 4 trilyon dolarlık bir ekonomi yaratacağına inandığını belirtti.

Draper, Bitcoin’in her türlü finansal evrimde sağ kalacak özellikleri olduğunu belirtirken; kripto paraların 86 trilyon dolarlık politika paralarının yerini almasının da an meselesi olduğunu sözlerine ekledi.

Son olarak sürekli olarak konuşulan ülke kıyaslamalarına da değinen Draper, Japonya’nın izlediği başarılı politikaya övgüler yağdırırken, şunları söyledi:

”Son dönemde ülkeler arasında farklı yaklaşımlar olduğunu görmek mümkün. Japonya bunlardan birisi. Çin’in kripto paralara karşı çok sert bir tutum takındığı noktada onlar, kripto paraların vizyonuna inandıklarını belirtiyor ve Bitcoin’in bir ulusal para birimi olduğunu belirtiyorlar. Tabii ki, Çin inovasyon ve girişimci gücünü kaybederken bunları Japonya topluyor. Aynı zamanda Binance ve Malta olayı da bunun gibi. Bir ülke, bu tarz dev şirketleri istemezse dünya üzerinde birçok ülke zaten kolları açık bir şekilde o şirketi bekliyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment