Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ByBit Türev Piyasasındaki Rakiplerini Geride Bırakıyor

Kripto para yatırımcıları geçtiğimiz son birkaç sene içerisinde kaldıraçlı işlemlere büyük ilgi göstermeye başladılar. Günümüzde birkaç farklı platformda kaldıraçlı işlem yapılabiliyor olsa da bunların arasından özellikle ByBit ön plana çıkıyor.

ByBit’i Tanıyalım

Singapur merkezli bir şirket olan ByBit 2018’de İngiliz Virgin Adaları’nda kuruldu. Şirket kurulduktan yalnızca bir sene sonra 1 milyar dolardan fazla ticaret hacmine ulaştı. Kısa sürede hızlı bir büyüme gösteren ByBit şu anda küresel çapta faaliyet gösteriyor.

ByBit kullanıcıları borsada BTC, ETH, EOS ve XRP gibi kripto paralarla işlem yapabiliyorlar. Yatırımcılar ABD Doları üzerinden açılan bu sözleşmelerle  ister uzun ister kısa pozisyon alabiliyor, 100 kata kadar varan kaldıraç oranlarını kullanabiliyorlar.

ByBit’i Farklı Kılan Ne?

Yazının başında da belirttiğimiz üzere şu anda kaldıraçlı işlem yapılabilen birçok farklı borsa bulunuyor. Ancak ByBit’i diğer borsalardan ayrı kılan, ByBit’i ön plana çıkaran belli başlı birkaç özellik var.

Öncelikle güvenlik konusuna değinmek gerekiyor. Kullanıcılar borsadaki hesaplarını e-postalarını doğrulayarak, Google veya SMS ile doğrulama özelliğini kullanarak güvence altına alabiliyorlar. ByBit kullanıcıları olası bir sorun yaşamaları halinde borsadan 7/24 destek alabiliyorlar. Şirketin sunduğu en cazip hizmetlerden biri ise insanların acil durumlarda doğrudan ByBit’i arayarak bir operatöre bağlanabiliyor olmaları.

ByBit’in güvenliğin yanı sıra kullanıcı arayüzü konusunda da ön plana çıktığını söyleyebiliriz. ByBit kullanıcıları diğer borsa kullanıcılarına kıyasla daha kolay şekilde işlem yapabiliyorlar. Arayüze büyük önem veren ByBit ekibi insanları bunaltmayacak bir ticaret ekranı hazırladı. Kullanıcılar ayrıca borsadaki TradingView entegrasyonundan faydalanabiliyor ve grafikleri daha kolay takip edebiliyorlar. ByBit kullanıcılarının belli bir limite kadar KYC olmadan işlem yapabildiklerini de belirtmek gerek. Genel olarak ByBit’i rakiplerinden üstün kılan özellikleri şöyle sıralayabiliriz:

  • İyi bir kullanıcı deneyimi
  • Yararlı eğitimler ve SSS
  • Duyarlı ticaret motoru
  • 7/24 çok dilli müşteri desteği
  • Yüksek çalışma süresi
  • KYC zorunluluğu yok
  • 100 kata kadar kaldıraç
  • Desteklenen dört işlem çifti
  • TradingView entegrasyonu

Daha ayrıntılı bilgi için Bybit Telegram kanallarını ziyaret edip derinlemesine bilgi isteyebilirsiniz.

https://t.me/BybitTurkey

https://t.me/BybitTradingChat

Sosyal Medya Hesapları

https://www.reddit.com/r/Bybit/

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment