Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bytecoin [BCN] Bütün Platformlarda Donduruldu! Sebebi Binance Listelenmesi

Bytecoin [BCN] dün Binance ve Poloniex gibi üst düzey borsalarda listelenmesinin ardından bir kaç saat içerisinde %166 artış yaşayarak tarih yazdı. Koinin son 20 saattir hiç bir , para çekme veya yatırma işlemi bulunmuyor ve koin tamamen dondurulmuş durumda. Bir çok yatırımcı bu hata yüzünden binlerce dolar parasını kaybetti ve borsada FOMO (Alım Satım İşleminde Fırsatı Kaçırma Korkusu) ile FUD (Endişeli Durum, Belirsizlik) şikayeti oluşturdu.

Koinin hiçbir platformda gözükmemesine dair etrafta bir çok söylenti dolanmakta. Bazı insanlar koinin bir dolandırıcılık olduğuna inanırken bazı insanlar ise BCN piyasasının koinin Binance üzerinde listelenmesinden sonra yüksek oranda pump and dump (değeri düşükken yüklü miktarda ürün alıp yükselince bunları satma olayı) yaşaması sonucu bir anda çakıldığını düşünmekte.

CoinMarketCap’e göre Bytecoin dün 15. sırada yer alırken şuan 1594 seviyelerine düştü. Sitenin şuan ki mevcut fiyatı, piyasa değeri veya toplam değeri hakkında herhangi bir bilgisi yok.

CoinMarketCap üzerinde bulunan verilere göre Binance, Bitcoin [BTC] ile karşılaştırıldığında en büyük ticari işlem hacmine sahip borsa. Şimdiki güncel değer 567 milyon dolar civarında. Ancak buna rağmen Binance platformunda BCN %86’dan fazla bir düşüş oranıyla en çok alçalanlar listesinde.

Bytecoin takımı bu beklenmedik durum hakkında kendi internet siteleri ve Twitter adresleri üzerinden bir açıklama yayınladılar. Yatırımcılar geliştirici takımına ulaşmaya çalıştı ancak herhangi bir yanıt alamadılar.

Bytecoin’in resmi Twitter hesabı şunları belirtiyor:

”Ağ şuan için hiç alışık olmadığı bir doluluk oranı yaşıyor. İşlemler gecikebilir, düğüm senkronizasyonu çok fazla geri kalıp duraklama yaşayabilir. Takım bu konuyu çözmek için canla başla çalışmakta. Bu durum çözülene kadar herhangi bir BCN transferi yapmaktan kaçınmanız da tavsiye edilir.”

Binance resmi Twitter sayfasında ise şunlar söyleniyor:

”Bytecoin ağ konusu yüzünden para çekme ve yatırma işlemleri bir kısım gecikmeler yaşamakta. Bytecoin proje takımı bu konuyu çözmek için uğraşıyor. Lütfen yüksek fiyat değişimlerine karşı dikkatli olup temkinli bir şekilde alım satım yapın.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment