Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bytecoin Yeni Yol Haritasını Yayınladı – Yakında Hard Fork Var

Bytecoin, 12 Aralık tarihinde yapılacak olan Stagenet isimli hard fork ile başlayacak yeni yol haritasını yayınladı. Proje 2019 yılının ilk çeyreğinin sonlarına doğru, kendi ana ağını tekrardan piyasaya sürecek. Yeni yol haritası Bytecoin’in resmi Twitter hesabından da duyuruldu.

 


Piyasaya çıkışından beri çok fazla eleştirilen kripto para birimlerinden birisi olan Monero fork’u Bytecoin, özellikle ağ piyasaya sürülmeden önce yapılan madenciliğin zorluğunun çok az olması ve ilk vaatlerin karşılanmaması nedeniyle çok fazla tepki çekmişti. Ekibinin neredeyse tamamı yenilenen Bytecoin, şimdi yeni yüzlerle beraber yeni güncellemeler getirmeyi ve çehresini değiştirmeyi planlıyor.

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Binance tarafından da liste dışı bırakılan Bytecoin, sadece geçtiğimiz ay içerisinde 0.0012 dolardan, 0.0006 dolara kadar düşmüş ve %50 civarında değer kaybı yaşamıştı. Mayıs ayında yaşanan Binance pump’ı dışında da oldukça ölü bir sezon geçiren Bytecoin, sadece Binance platformundan değil, aynı zamanda dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan OKEx tarafından da platformdan çıkartılmıştı.

Yapılan açıklamaya göre gerçekleştirilmesi planlanan hard fork sadece bir yazılımsal güncelleme olacak ve bunun yeni bir kripto para birimi meydana getirmesi beklenmiyor.

Bytecoin basın saatine göre %4 artış yaşamakta ve 0.000626 dolardan el değiştirmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment