Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano (ADA) Kurucusu Hoskinson’dan Ripple (XRP) Topluluğuna Eleştiri: Komplo teorisi üretmeyi bırakın

Popüler kripto para Cardano’nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Ripple (XRP) topluluğunu devam etmekte olan Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davasıyla ilgili komplo teorisi yaymakla suçladı.

Hoskinson 21 Ekim’de YouTube yayıncısı BitBoy Crypto ile yaptığı röportajda, Ripple (XRP) ve SEC arasında devam eden dava hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Hoskinson’un 21 Ekim’de gerçekleştirdiği röportajda, Ripple topluluğunun devam eden davayla ilgili komplo teorilerini yaymayı bırakması için meydan okudu.

Sosyal medya üzerinden Hoskinson’un yaptığı açıklamayı eleştiren bazı kullanıcılar, Hoskison aynı zamanda Ethereum’un eski kurucu ortağı olduğu için onu SEC’in tarafını tutmakla suçladı.

Hoskinson yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Ama benim tek yorumum, kazanacak şeye odaklanmak ve köprüler ve ilişkiler kurmaya odaklanmaktı. Bu yorumlar, binlerce tweet nedeniyle Twitter’da genelinde trend oldu. İnsanlar bana saldırdı, bana huysuz bir çocuk dedi. Bence bu davranış amatörce. Bütün bunlar sadece gereksiz sert eleştiri ve olumsuzluk yaymaktan ibaret.

Tartışmalar devam ederken Ripple CTO’su David Schwartz, Hoskinson’u hedef göstererek “Söyleyecek çok şeyim var” ifadelerini kullandı. Hoskison bu iğneleyici ifadeye de yanıt vermekte gecikmedi:

David Schwartz ve diğerlernin, benim hakkımda çok söyleyebileceklerini iddia edenler beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Biraz kalıbının adamı olmaya ve topluluğuna komple teorilerini bırakmalarını söylemeye ne dersin? Belki de bunu yapmalısın, çünkü günün sonunda hepimiz bu alanda birlikte yaşamak zorundayız. Bu çılgınca tavırlar hiçbir şeyi çözmez.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!