Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano (ADA) Vasil Güncellemesi Yarın Gerçekleşecek: Hangi Borsalar Destekliyor?

Cardano (ADA) için önemli bir güncelleme olan Vasil Hard Fork yarın gerçekleşecek. Hangi borsaların söz konusu güncellemeyi destekleyeceğini okuyucularımız için derledik.

Aylardır ertelenen ve yatırımcılarını umutsuz bir bekleyişe sürükleyen Cardano Vasil güncellemesi eğer beklenmedik bir sorun çıkmazsa yarın gerçekleşecek. Bugüne kadarki en büyük ve en iyi yükseltme olarak tanımlanan güncelleme ekibin yaptığı açıklamaya göre, geliştiriciler için daha yüksek verim, geliştirilmiş komut dosyası performansı ve daha düşük maliyetler sağlayacak.

Söz konusu kritik güncellemeyi destekleyecek borsalar ise güncellemeye bir gün kala netleşmiş görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Cardano Daily tarafından paylaşılan bir gönderide onay süreci işleyen ve onaylanan borsalar detaylı bir şekilde aktarıldı. Onaylayan merkezi borsalar arasında Binance, Coinbase ve Upbit gibi yüksek hacimli borsalar yer alıyor. Aynı şekilde onay süreci tamamlanmış merkeziyetsiz borsalar arasında ise Minswap, SundaeSwap, Wingriders yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!