Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano CEO’su Charles Hoskinson, Japon Ulusal Yayınında Bitcoin Hakkında Konuştu!

Cardano’nun önde gelen ismi Charles Hoskinson, politika ve kapitalizm hakkında yapılan bir belgesel projesi kapsamında, BS1 isimli ulusal Japon televizyon kanalı yayınına çıktı ve genel olarak kripto para birimleri ve Bitcoin hakkında konuştu.

”Capitalism – the Desire of 2019” isimli belgesel, temel olarak piyasa odaklı neo-liberalizm harekatının yeterli olup olmadığını ve herhangi bir hükümet desteğinin gerekip gerekmediğini el almakta. Cardano CEO’su Charles Hoskinson ise, ulusal yayında yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi:

‘Bitcoin’in yaptığı şey, bütün dünyaya bir inancın ABD hükümeti tarafından, papa veya bir kral tarafından veya prestijli bir banka tarafından verilmesine gerek olmadığını göstermekti. Sadece kendimiz için karar verebiliriz. Şu an, eğer bir şey hoşunuza gitmezse, bunun yerine daha iyisini inşa edersiniz. Bizim ödeme sistemimizi beğenmiyorsanız, bundan daha iyi bir şey üretirsiniz. Üç milyar insan kredi, sigorta alamadıkları ve işletmelerinin sıradaki seviyeye geçmesi için gerekli fonlamaya ulaşamadıkları bir durumda yaşıyor ve bu ekosistem onların hepsini insanlık tarihinde ilk defa aynı oyun alanına koyuyor ve Bill Gates’in sahip olduğu piyasalara erişim hakkı sağlıyor.”

Cardano kurucusu daha sonra Bitcoin ve kripto para birimlerinin ortadaki aracıları denklemden kaldırdığını ve merkeziyetsizliği bütün insanlığa yaydığını ifade etti. Akıllı kontratlar sayesinde bir çok işlem artık hiçbir hükümet kontrolü veya aracı olmadan yapılabilmekte ki bu da ekonomik özgürlüğün ve aracısız çalışmanın mümkün olmasını sağlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment