Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Fiyatı Coinbase Haberiyle Yükseldi

Coinbase, 16 Mart akşamı yayınladığı duyuru ile Cardano’nun (ADA) Coinbase Pro platformuna ekleneceğini açıkladı. Cardano fiyatı, bunu takip eden saatlerde %20’den fazla yükseliş gösterdi.

Coinbase Pro kullanıcıları, dün akşam itibarıyla hesaplarına Cardano (ADA) gönderebiliyorlar. Likidite şartlarının sağlanması durumunda, 18 Mart günü Türkiye saatiyle 19:00’da alım-satım işlemleri de başlamış olacak.

Cardano fiyatı yükselişe geçti

Cardano, şu an için şirketin yalnızca Coinbase Pro platformunda yer ediniyor. Alım-satım işlemlerinin başlaması halinde ADA/USD, ADA/EUR, ADA/GBP ve ADA/BTC pariteleri ile işlem yapılabilecek. Coinbase, ADA’yı henüz ana platformuna eklemiş değil.

ADA, Coinbase haberi duyulmadan önce 1,05 dolardan işlem görmekteydi. CoinDesk endeksine göre sabaha karşı 1,25 dolara kadar çıkan fiyat, sabah saatlerinde bu seviyeyi koruyor. Cardano fiyatı, Coinbase haberinin etkisi ile 24 saatte %22,96 yükseldi.

coindesk-cardano-ada-fiyat-usd-grafik

Cardano, bu hafta içerisinde Bloomberg Terminal’e eklenmişti. Bu sayede, daha fazla profesyonel yatırımcının ADA ile etkileşime geçmesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!