Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Güney Kore’nin En Büyük Ödeme Platformlarından Biri ile Ortaklık Kuruyor

Japonya merkezli bir blockchain startupı olan Emurgo, bugün Cardano’nun ADA para birimini Metaps Plus’la birleştireceğini duyurdu.

3. Çeyrekte Gerçekleşecek

Metaps Plus, Güney Kore’de offline işlem gerçekleştiren 10 milyon telefon hacmi ile Güney Kore’nin en büyük ödeme platformlarından biri. Bu ortaklık ADA tokenlerini 40000‘den fazla mağazada yılda 10 milyondan fazla çevrimdışı işlem yapan platforma entegre etmeyi amaçlıyor. Bu ortaklık 2018’in 3. çeyreğinde gerçekleşecek.

EMURGO’nun CEO’su:

“Metaps plus ile yapacağımız bu ortaklık ADA’nın daha hızlı gelişmesine ve Kore piyasasında bir ödeme şekli olarak tanınmasına yol açacak.”

dedi.

Cardano tarafından sunulan tokenler Metaps Plus iş ortaklarıyla 33.000 ‘den fazla çevrimdışı mağazada ve promosyonlarda kullanılacak.

Cardano’nun yöneticisi Micheal Parsons:

“Cardano’nun ADA parasını Metaps Plus’a entegre etmek, anında gerçekleşen ve hile içermeyen sanal ödeme ve işlemler anlamına geliyor. Bu benimseme yakın bir zamanda, yeni teknolojileri ve yenilikleri erkenden kabul eden Kore’de gerçekleşecek.”

diye açıkladı.

ADA’nın Güney Kore mobil piyasası ve ödeme servislerinin devleri tarafından benimsenmesi daha büyük çaplı bir benimsenmeye yol açacaktır. Asyada ilk defa bir kripto paranın mobil ödeme platformuna entegre edilme işlemi olacaktır. EMURGO’nun amaçlarından biri, Cardano’nun ana şirketler ve sanayilere yerleştirdiği blockchainden yararlanmak isteyen ortaklar arasında birlik kurmak.

IOHK Ceo’su Charles Hoskinson, Güney Kore’nin Cardano ve kripto para sevdalısı olduğunu söyledi. Bu yüzden bu ortaklık Cardano’nun zaten popüler olan bir pazara girmesine işaret ediyor.

CJ adlı kullanıcı:

“$ADA ortalığı yakıyor! İyi iş çıkardın Emurgo!”

dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment