Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Kurucusundan Vasil’i Eleştirene “Vazelin” Cevabı

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, yaklaşmakta olan Vasil güncellemesini eleştiren bir YouTube kullanıcısına yanıt verdi.

Charles Hoskinson, Vasil güncellemesini eleştiren bir kullanıcıya verdiği yanıtta, “İnsanlar bazen öylesine büyük sanrılar görüyor ki adeta vasil’in Vazelin olduğu bir paralel evrende yaşıyorlar. Bu evrende yaşayanlara kısaca Vazelin Kafa diyoruz.” dedi.

Hoskinson’un bu açıklaması, onun canlı yayın sırasında kullandığı ifadeleri eleştiren bir kullanıcıya yanıt olarak geldi. Bu kullanıcı Charles’ı insanlara “yalan söylemekle” suçlayıp, Vasil güncellemesinin üstünde altı aydır bir çalışma yapılmadığını ve bu hard fork’un “çok büyük buglar” barındırdığını öne sürdü.

Aynı kullanıcı ayrıca Vasil güncellemesinin Cardano ekosistemine “hiçbir değişiklik getirmeyeceğini” ve güncellemenin Ekim 2022’ye ertelenmek zorunda kalacağını iddia etti.

Cardano topluluğu, Vasil güncellemesinin birkaç gün içerisinde uygulamaya koymayı planlıyor. Bu güncellemeyle birlikte Cardano’nun daha ölçeklenebilir ve daha düşük maliyetli bir ağ haline gelmesi hedefleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!