Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano’da Beklenen Geri Sayım Sonunda Başladı

Cardano kurucu ortağı Charles Hoskinson, bundan birkaç saat önce YouTube üzerinde yaptığı bir canlı yayın ile Shelley ana ağına geçiş için son duyuruyu gerçekleştirdi. Cardano‘nun bu güncelleme ve Proof-of-Stake’e geçiş sonrasında kripto para piyasasındaki en iyi proje olacağını belirten Hoskinson, geri sayımı da resmen başlatmış oldu.

Shelley İçin Tarih Verildi

Cardano topluluğunun büyük bir heyecanla beklediği Shelley ana ağına geçişin 5 günlük bir geri sayım sonrasında, 29 Temmuz tarihinde biteceği belirtildi. Hoskinson yayınladığı güncel videoda hem kendisinin hem de bütün ekibin son günlerde çok fazla çalıştığını ve bu çalışmaların emeğini alacaklarını ifade etti.

Sistemdeki yazılımsal hataları bulduklarını ve daha geç piyasaya sürülmesi planlanan Shelley’i böylece daha erken piyasaya süreceklerini belirten Hoskinson, topluluktan büyük ilgi gördü. Cardano, Shelley ana ağı ile beraber Staking hizmetini de sunarak Ethereum’un ETH 2.0 ile gerçekleştirmek istediği adımı önceden atmış olacak.

ADA bu haberin duyulması ile %10 yükseliş elde etti ve fiyat şu an için 0,13 dolara kadar yükseldi. Şu an aslında bütün kripto para piyasası yeşil bir görüntü çiziyor ve Bitcoin yeniden 9.660 doların üzerine çıkmayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment