Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Erkan Öz ve Binance CEO’su Röportajında Neler Konuşuldu?

Ticari hacme ve kullanıcı sayısına göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi haline gelen Binance‘nin CEO’su Changpeng ”CZ” Zhao, Türkiye’deki kripto para sektörünün önemli isimlerinden Erkan Öz ile gerçekleştirdiği röportajda önemli noktalara değindi.

Zhao, lider kripto para birimi Bitcoin‘in yavaş yavaş altından daha iyi bir yatırım aracı olmaya doğru ilerlediğini ve küresel piyasalardaki risklerden dolayı birçok yatırımcının Bitcoin’e geçiş yapmaya başladığını ima etti. Normal şartlarda piyasadaki belirsizliklerin insanları altın yatırımına ittiğini ifade eden ünlü CEO, bunun değişmeye başladığının altını çizdi.

Zhao, Bitcoin’in fiyatının artmasının, küresel piyasalardaki önemli olaylar ve krizlerle çakıştığını belirterek bu ikisi arasında bir ilişki olduğunu da doğruladı.

Gerçekten de Bitcoin özellikle Çin ve ABD arasında devam eden ticaret savaşları esnasında inanılmaz bir yükseliş elde etti ve vergilerin arttırıldığı Mayıs ayı itibariyle kırılamaz denilen direnç noktalarını kırdı. Bitcoin buna ek olarak FED’in BTC tarihinde ilk defa faiz indirimine gitmesinde de yükselişe geçerek kesinlikle küresel piyasalarla bir ilişkisi olduğunu gözler önüne serdi.

CZ son olarak stabil kripto para birimlerinin, itibari paralar ve kripto paralar arasında bir köprü görevi gördüğüne inandığını belirterek, bunların sektörü değiştireceğini de ifade etti.

Ayrıca CZ resmi twitter hesabı üzerinden Erkan Öz’e teşekkür etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment