Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Kurucu, Bitcoin İçin Alım Noktasını Açıkladı!

Adamant Capital’in kurucusu ve ünlü Bitcoin boğası Tuur Demester, 2018 yılında yaşanan ayı piyasası sonrasında kendisine gelen Bitcoin’in aslında dot-com balonu sonrası Amazon’a ve bunun yükselişine benzetti.

Demester konu hakkında attığı tweet’i içersiinde yaşanan şu anki durumun kripto para ayı piyasası olmadığını ve bunun yerine ICO balonu patlaması sonrası Bitcoin boğa piyasası olduğunu ifade etti. Bilindiği üzere ICO’lar 2017 ile 2018 yılında inanılmaz kazançlar getirdikten sonra adeta bir anda ortadan kayboldular ve yerlerine IEO’lar ile STO’lar aldı.

Bitcoin Alım Sinyali Veriyor

Demester açıklamasının devamında 2003 yılında Dot-com IPO’larının yüzde 99’unun patlamasından sonra AMZN’un yaşadığı durumun, bugün de BTC’nin yaşamakta olduğunu ve Bitcoin’in alış sinyali çığlığı attığını vurguladı.

Bitcoin 2019 yılında kesinlikle yükseliş dolu bir yıl geçirdi ve 3.300 dolar seviyesinden yeni yıla girdikten sonra 14.000 dolara kadar direnç noktalarını zorladı. Bitcoin basın saatine göre 10.000 dolar bandından işlem görse de yakında blok ödülü yarılanması ile yükseliş başlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment