Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Changpeng Zhao: Çin Pazarı Çok Aktif

TokenAnalyst geçtiğimiz gece kripto para borsalarıyla ilgili yeni bir grafik yayınladı.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan bu grafikte hangi borsadan hangi borsaya ne kadar kripto para aktarıldığı görülebiliyor. TokenAnalyts çalışmalarına göre özellikle Binance, diğer borsalardan çok fazla sayıda kullanıcı kapmayı başarıyor.

Binance’a Akın

TokenAnalyst tarafından paylaşılan verilere göre Binance, diğer borsalardan çok fazla sayıda kullanıcı almayı başarıyor.

TokenAnalyst bu sonuca ulaşabilmek için borsalar arasında yapılan işlemleri, hangi borsadan hangi borsaya ne kadar Bitcoin gönderildiği ve borsalar arası yapılan ortalama işlem sayısını inceledi.

Bu araştırmada da görülebileceği üzere son aylarda Huobi’den Binance’e toplamda 259 bin BTC gönderildi. Bu BTC’ler işlem başına ortalama 5.4 BTC düşecek şekilde toplamda 48 bin farklı işlemle gönderildiler.

CZ’den Yanıt

Binance CEO’su Changpeng Zhao, TokenAnalyst tarafından paylaşılan bu veriler hakkında yorum yaptı.

Huobi’den Binance’e gelen Bitcoinleri gören Changpeng Zhao, “babaya gelin” diyerek esprili bir ifade kullandı. Zhao buna ek olarak Çin pazarının da gayet aktif olduğunu vurguladı.

Binance CEO’su tarafından yapılan bu yorumlar, borsadaki hareketliliğin belli bir kısmının Çin pazarından kaynaklanıyor olduğuna işaret ediyor olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment