Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charlie Lee: Bitcoin Cash Hard Fork’u Bu Kadar Drama Yaratmamalı

Magical Crypto Friends isimli şov, yakın zamanda sektörün en tanınmış isimlerinden Litecoin‘in yaratıcısı Charlie Lee ile, Blockstream CSO’su Samson Mow ve WhalePanda‘yı ağırladı.

Ünlü isimler son dönemlerin en tartışmalı konularından birisi olan Bitcoin Cash hard fork’unu ele aldı ve konu hakkındaki düşüncelerini açıkladı.  İlk olarak söze başlayan Lee, konunun bu kadar büyütülmesinin ve bu kadar drama yaratılmasının saçma olduğunu vurguladı:

”Olay şu ki, konuya karar verecek olanlar madenciler iken, neden bu kadar drama yaratılıyor? Hiçbir drama olmamalı. En çok hashrate’e sahip olan kazanır.”

WhalePanda ise Bitmain CEO’su Jihan Wu‘nın, 1 milyon Bitcoin Cash SV tokeni ile dump yapabileceğini ve buna karşı önünde şirketin elini güçlendiren IPO süreci olduğunu ve bunu bozmayı göze alamayacağını aktardı ifade etti:

”Bence Jihan artık sadece kişisel mülkü ile bir şeyler yapabilir. Artık şirket kaynaklarını çok fazla kullanamazlar çünkü Hong Kong Menkul Kıymet Borsası onları didik didik inceliyor. Asıl soru şu, Jihan’ın kendisine ait ne kadar hash rate’i ve parası var?”

WhalePanda bunun yanı sıra Bitmain’in kendi çip üreticisi firmaya 500 milyon dolar borcu olduğunu ve Taiwan Semiconductor Manufacturing Company şirketinin söz konusu borç yüzünden Bitmain ile ilişkisini bitirebileceğini ifade etti. Panda, böyle bir durum olursa, Bitmain’in IPO sürecinin de tepetaklak olabileceğini ve şirketin inanılmaz zarar edebileceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment