Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charlie Lee Sürpriz Bir İyi Haber ile Litecoin Topluluğunu Şaşırttı!

Litecoin‘in arkasındaki isim olarak tanınan ancak daha sonra elindeki bütün LTC’leri çıkar çatışmasını engellemek için sattığını açıklamasıyla da eleştirilerin odağında kalan Charlie Lee, elinde hiç LTC olmamasına rağmen hala Litecoin topluluğu için çalışmaya ve gelişmelere imza atmaya devam ediyor.

Lee, kendi resmi Twitter adresinden yayınladığı bir gönderide Litecoin topluluğuna müjdeli bir haber verdi ve WEG Bank’ın CEO’su Matthias von Hauff ile geçtiğimiz hafta oldukça ”verimli bir toplantı” yaptığını vurguladı. Matthias’ın ”gerçekten kripto paraları anladığını” ifade eden Charlie Lee, WEG Bank’tan gelecek bazı heyecan verici ürünler için takipte kalınması gerektiğini de üstüne basa basa vurguladı.

WEG Bank aslında Litecoin yatırımcıları için tanıdık bir kurum haline geldi. Charlie Lee geçtiğimiz yılın Temmuz ayında yaptığı bir duyuruda, TokenPay ile ortaklaşa bir şekilde WEG Bank AG’den %9.9 oranında hisse satın aldığını açıklamıştı. Lee o tarihlerde yaptığı açıklamada regülatörlerden gelen onay ile bankanın %90’ına kadar hissesinin satın alınabileceğini de ifade etmişti.

Lee bunun yanı sıra Temmuz sonlarına doğru yaptığı başka bir açıklamada söz konusu ortaklığın bankamatik kartları piyasaya sürebilmek için kullanılabileceğini ve bu kartların Visa ile SWIFT gibi önemli oyunculardan onay alabileceğini belirtmişti. Lee’nin gönderisindeki ”heyecan verici ürünler” bankamatik kartlarına gönderme olabilir ancak yine de bu konuda kesin bir açıklama henüz yapılmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment