Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charlie Lee Yatırımcılara Tepki Gösterdi

Laura Shin’in Unchained adlı podcastine konuk olan Litecoin kurucusu Charlie Lee, yatırımcılara tepki gösterdi. Lee, bunun sebebinin yatırımcıların LTC’ye yeterince güvenmemesi olduğunu ifade ederken, kendisine yönelik yapılan eleştrilere de değindi.

Lee, şöyle konuştu:

”Eğer sırf ben LTC’lerimin hepsini sattım diye LTC’den çıkış yapıyorsanız, bu gerçekten çok amatörce bir davranış olur.”

Lee, sürekli eleştri aldığı tüm LTC’lerini satması konusu ile ilgili amacını da bir kez daha açıklarken, şunları ekledi:

”Benim LTC’yi satmamın tek bir sebebi vardı. O da Twitter’da insanların bana LTC fiyatını bilerek pumplatıyorsun demesiydi. Bence merkeziyetsizlik prensibine sadık kalmak için tüm LTC’lerimi sattım. Daha sonra söylediklerim ise çok yanlış ve gereksiz bir tepkiye neden oldu.”

Lee, bu tarz bir hamlenin insanların gözünde daha farklı algılanabileceğini de ön görmesi gerektiğini de kabul ederken, insanların kendisini ‘projeye sahip çıkmamak’ ile suçladığını da söyledi.

Öte yandan Litecoin fiyatı 2018’in sonundan bu yana istikrarlı bir yükselişe ev sahipliği yapıyor. Yıl başından bu yana neredeyse iki kat yükselen LTC’de blok ödülü yarılanmasının da çok kısa bir süre içinde gerçekleşeceğini de ifade etmek gerekiyor.

Bitcoin fiyatının da son dönemde güzel bir ralli yaptığı şu günlerde, LTC’nin o momentum ile fiyat artışını daha da arttırması, muhtemel senaryolar arasında gösteriliyor. LTC şu an için ise 77,79 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment