Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Charlie Lee’den Ripple Eleştirisi!

Toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi XRP‘nin değeri iki gün önceki düşüş ile rekor seviyelere geriledi ve zaten iyi bir yıl geçirmeyen XRP yatırımcıları korkuya kapıldı. Önde gelen birçok kripto para analisti XRP’nin şu sıralar hiper-enflasyon mağduru olduğunu ve bunun sorumlusunun üst firma Ripple olduğunu savunmakta.

Litecoin’in kurucusu Charlie Lee de Charlie Shrem’in en güncel podcast yayınına katıldı ve Ripple hakkında konuştu. Lee, Ripple’ın son günlerde kendileri için 100 milyar adet XRP üretmiş oldukları söylentilerine değindi ve bunu aslında başkasının yaptığını ifade etti. Shrem, Ripple’ın kendilerine milyonlarca dolarlık XRP teklif ettiğini ve istedikleri tek şeyin de Ripple’ı BitInstant’a eklemesi olduğunu itiraf etti. Shrem söz konusu teklifin devamında şu cevabı verdiğini açıkladı:

”Ripple’ın herhangi bir geçerliliği veya uygulanabilirliği olduğun düşünmüyorum. Rüşvetinizi kabul etmyeceğim. İyi günler.”

Ripple, XRP Yatırımcılarını Kızdırdı

Litecoin kurucusu ise Ripple’ın, istediğini elde edene ve istediği imaja kavuşana kadar, ‘zaten buna kavuşmuş gibi’ yaptığını dile getirerek, bunun sadece manipülasyondan ibaret olduğunu ima etti.

Ripple son aylarda ciddi miktarlarda XRP satarak kendi yatırımcılarını bile kızdırdı ve bazı kullanıcılar XRP hard fork’u için imza bile topladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment