Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Açıkladı: Warren Buffett Yemeği Çok Yakında!

Tron Foundation kurucusu ve CEO’su Justin Sun, 24 Eylül tarihinde yayınlanan bir videosunda, Berkshire Hathaway’in başkanı milyarder Warren Buffett ile olan yemek etkinliğinin ”çok yakında” yapılacağını ifade etti.

Bilindiği üzere Sun, eBay üzerinden yapılan açık arttırmada en yüksek teklifi vererek 4.567.000 dolara Warren Buffett ile olan öğle yemeği etkinliğini elde etti ve etkinlik normalde yaz döneminde yapılacak şekilde planlansa da, birkaç sebepten ötürü ertelendi. Sun’ın teklifi aslında söz konusu hayır etkinliğinin 20 yıllık tarihindeki en büyük teklif olarak da tarihe geçti.

Etkinliği her yerden büyük bir duyuru ile paylaşan Sun, günler kala ise kendi ifadesine göre böbrek sorunları nedeniyle, ortaya çıkan haberlere göre ise Çin hükümetinin baskıları yüzünden iptal etmek zorunda kaldı. Etkinliğe Justin Sun’ın yanı sıra Litecoin kurucusu Charlie Lee ve Circle CEO’su Jeremy Allaire gibi isimler de katılacak ve bunun kripto para sektörü için faydalı olacağı tahmin edilmekte.

Justin Sun etkinliğe katılması için Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun yanı sıra Bİtcoin’i eleştiren ABD Başkanı Donald Trump’ı da davet etmişti ancak Zhao’nun ret cevabı vermesine ek olarak, Donald Trump’tan bu teklife yanıt bile gelmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment