Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chiliz Neden Yükseliyor: Teknik Analiz Güncel Destek ve Dirençler

Chiliz borsasının yerel token’ı CHZ, son 7 günlük periyotta %40’a yakın yükseliş performansı gösterdi. Sizler için CHZ’nin teknik görünümünü inceledik.

CHZ Neden Yükseliyor

Geçtiğimiz boğa sezonunun en çok kazandıran altcoinlerinden biri olan CHZ, geçtiğimiz 1 haftada büyük bir yükseliş yaşadı ve 0,22 dolar seviyelerine yükseldi. Chiliz’in platformunda yer alan birçok fan token olduğundan liglerin başlamasıyla birlikte token’ın yükselmeye başladığı düşünülüyor.

Ayrıca Socios platformu, resmi Twitter adresinden 12 Eylül tarihinde Brezilyalı futbol takımı Vasco da Gama’nın fan token arzı gerçekleşeceğini duyurdu. Yeni sezonda birçok fan token arzının gerçekleşmesinin beklenmesiyle birlikte Chiliz’in yükseliş yaşadığı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz sezon liglerin başlamasıyla birlikte birçok fan token büyük yükselişler yaşamıştı. PSG’nin Messi transferi sürecinde PSG Fan token 60 dolarlara kadar yükseliş performansı göstermişti. PSG Fan token, yazım esnasında 9 dolara yakın bir fiyatta seyrediyor.

Chiliz borsasının yerel token’ı CHZ, 0,16 dolar seviyelerine bulunan direncini “hacimli bir şekilde” kırmış gibi görünüyor. Aynı zamanda 200 günlük hareketli ortalamasının da üzerinde bulunan kripto para, 0,333 dolar seviyelerinde bulunan direncine kadar yükseliş yaşayabileceği düşünülüyor.

Kırdığı direnç olan 0,169 seviyelerinde geri çekilme (pull back) yaşaması ve altında gün kapatmaması durumunda CHZ, %100’e yakın yükseliş performansı gösterebilir.

Destek olarak çalışması beklenen 0,169 seviyesinin altında kalması durumunda ise CHZ, 0,08 dolar seviyelerine kadar düşüş yaşayabilir.

  • İçerikte yer alan veriler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!