Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chiliz UFC ile Anlaşma Sağladı

Son zamanların en popüler blockchain projelerinden Chiliz yeni bir ortaklık kurdu.

Galatasaray, Paris Saint-Germain, Juventus, Barcelona gibi kulüplerle ortaklık kuran ve bunlar için taraftar tokenı geliştiren Chiliz şimdi de UFC ile anlaşma sağladı. Dünyanın en büyük karma dövüş sanatları kuruluşu olan UFC; günümüzde yüz milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor.

Chiliz ile Ortaklık

UFC geçtiğimiz son birkaç yıl içerisinde Conor McGregor, Khabib Nuramagomedov, Amanda Nunes gibi yıldızlarla birlikte büyük bir hayran kitlesine ulaştı. UFC’nin açıklamalarına göre UFC etkinliklerini günümüzde 300 milyondan fazla kişi takip ediyor.

Dünya’nın dört bir yanındaki bu UFC meraklıları artık UFC etkinliklerini Chiliz ile takip edebilecekler. İzleyiciler UFC etkinliklerine bilet almak, UFC’nin dağıttığı bazı özel ödülleri almak için Socios.com’u kullanabilecekler.

Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus’a göre Chiliz UFC ile kurduğu bu ortaklık sayesinde daha geniş kitlelere ulaşabilmek için “eşsiz bir fırsat yakalamış” oldu. UFC yöneticilerinden Nicholas Smith de UFC’nin Chiliz ile kurulan bu ortaklık sayesinde “daha yenilikçi” etkinlikler düzenleyebileceğini açıkladı.

Fiyatta Son Durum

2018 yılında kurulan Chiliz; CHZ adı altında kendi tokenını geliştirmiş ve bunun için 60 milyon dolardan fazla yatırım toplamıştı. Şu anda piyasanın en büyük 100 koininden biri olan CHZ’nin piyasa değeri 40 milyon doların üstünde.

Coinmarketcap verilerine göre CHZ fiyatı geçtiğimiz son 1 hafta içerisinde 0.0073 dolardan 0.11 dolara kadar çıktı. Fakat son birkaç saat içerisinde düşmeye başlayan CHZ fiyatı şu anda 0.10 dolara gerilemiş durumda.

1 haftalık CHZ grafiği, CoinMarketCap
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment