Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chiliz’den Web3 Odaklı 50 Milyon Dolarlık Fon: CHZ Fiyatı Aniden Fırladı!

Fan token ihraççı şirketi Chiliz’in dijital varlık devi Jump Crypto ile birlikte 50 mi̇lyon dolarlık “Chiliz Labs” isimli bir yatırım girişimi başlattığını duyurmasıyla CHZ kısa sürede %10 yükseldi.

Chiliz, Jump Crypto ile birlikte 50 milyon dolar değerindeki web3 odaklı kuluçka ve hızlandırıcı fon programı Chiliz Labs‘ı duyurdu. Açıklamada programın, Chiliz blokzincirinden yararlanmak isteyen uygulanabilir ve yenilikçi erken aşama blokzinciri projelerini teşvik etmek için hazırlandığı ifade edildi.

Ekip tarafından yapılan açıklamada anlaşmanın detaylarına dair şu ifadelere yer verildi:

50 milyon ABD doları tutarındaki kuluçka ve hızlandırıcı programımız Chiliz Labs’ın lansmanını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Chiliz Labs web3 spor endüstrisini büyütmeye ve taraftarlara ve spor markalarına uzun vadeli değer sunmaya yardımcı olan erken aşama blokzinciri projelerine yatırım yapacak, destekleyecek ve güçlendirecektir.

Jump Crypto Başkanı Kanav Kariya spor takımlarına ait markaların sürdürülebilirlik sorunlarına değinirken, Chiliz’in bu konuda yapıcı bir çözüm geliştirdiğine değindi:

Chiliz, spor takımlarının ve liglerinin karşılaştığı en belirgin sorunlardan biri olan, markalarını sürdürülebilir ve uygun maliyetli bir şekilde nasıl ölçeklendirecekleri sorununa benzersiz bir çözüm geliştirdi. Web3 teknolojisinden yararlanma konusunda Chiliz Labs’ı desteklemekten büyük heyecan duyuyoruz.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle birlikte 0,135 dolar seviyesinden %8’lik bir yükselişle 0,1456 dolara kadar yükselen CHZ, haberin kaleme alındığı esnada 0,138 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!