Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den NFT ile Yapay Zekayı Bir Araya Getiren Yeni Ürün: Bicasso!

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Chanpeng Zhao (CZ), NFT odaklı yeni yapay zeka (AI) ürünü Bicasso’yu tanıttı.

Binance CEO’su CZ 1 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Binance’in yeni yapay zeka temelli NFT profil fotoğrafı oluşturucusunu tanıttı. “Bicasso” isimli oluşturucunun halihazırda beta sürümünde yayın olduğunu duyuran CEO, kullanıcıların ücretsiz tecrübe etmesi için toplamda 10 bin basım hakkı sunulduğunu da ifade etti. CZ, oluşturucuyu deneyen kullanıcıların NFT’lerini kendisiyle paylaşması konusunda da ricada bulundu.

Bir fotoğraf ve kullanıcının oluşturulacak NFT’lerin temasına yönelik anahtar kelimeleri girmesi ile çalışan sistemin, alınan bilgilere göre her seferinde toplamda dört varyasyon ürettiği görüldü. Sistemin yoğun talep nedeniyle birçok kullanıcının taleplerine cevap veremediği belirtildi.

Kullanıcılar sosyal medyada, sistem aracılığıyla oluşturdukları profil fotoğraflarını CZ’nin gönderisinin altında paylaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!