Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chris Larsen Bir Gün İçinde 600 Milyondan Fazla XRP Transferi Yaptı

Büyük bir yükseliş yakalamayı başaran Ripple (XRP), Kasım 2018’de görülen rekor fiyat seviyesini aşmayı başardı ve 0.75 dolara kadar çıktı. Gösterdiği performansla gündeme oturan Ripple’ın (XRP) gün içinde 600 milyonun üzerinde transferinin gerçekleştiği görüldü.

0.75 dolarlık fiyat seviyesiyle gündem olan XRP, Chris Larsen ve büyük borsalar arasında yüksek oranda transfer edilmeye başlandı. XRP transferlerini izleyen XRPL Monitor, Twitter üzerinde paylaştığı istatistiklerde 600 milyon XRP transferinin gerçekleştiğini gösterdi. Bu transferin ise Ripple CEO’su Chris Larsen ve büyük kripto para borsaları arasında gerçekleştiği öğrenildi.

xrp-fiyat
U.Today’in haberinde, bu yüklü miktardaki XRP transferinin Chris Larsen ve en iyi kripto para borsaları arasında gerçekleştiği söylendi. Ayrıca 1.8 milyarlık XRP’nin de Güney Kore’de bulunan kripto para borsası Upbit tarafından işlendiği de paylaşıldı. Bu işlem sırasında ise XRP 0.71 dolara çıktığı belirtildi.

600 milyonluk XRP’nin transfer edildiği borsalar arasında Bitfinex, Binance, Coinbase Pro ve Huobi gibi büyük kripto para borsaları bulunuyor. Söylenenlere göre, Bitstamp, Bitbank ve Bithumb borsaları da transfer işleminde yer alan borsalar arasında. İşleme konan toplam XRP sayısının ise 95 milyon olduğu ayrıca ifade edildi.

Güncel Ripple (XRP) fiyatı

Ripple (XRP), bir hafta içerisinde %115 oranında artış sağladı. Anlık 0.62 dolar seviyesinde fiyatlanan XRP, gün içinde 0.75 dolara kadar çıktı. Son 24 saat içerisindeki işlem hacmi ise XRP Charts‘a göre 6.7 milyar dolar.

xrp-fiyat

Piyasa değeri 63 milyar doları aşmış olan Ripple’ın genel market görünümü ise şu şekilde:

xrp-fiyat

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!