Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Group Yöneticisi: ”Türk İnsanı Çok Farklı!”

Huobi Group‘un üst düzey yöneticilerinden Ciara Sun, bugün yer aldığı Avrasya Blockchain Zirvesi etkinliğinde Türkiye pazarına yönelik ilgilerinin sebebini açıkladı. Sun, Türkiye içerisindeki kripto para sektörüne yönelik ilgilerinin sebebini şu şekilde detaylandırdı:

”Neden Türkiye konusunda bu kadar istekliyiz? Türkiye açık fikirli ve tüm bu gelişmelere açık bir konumda. Geçtiğimiz günlerde Ayasofya’ya gittik ve bir tarafta Hz. İsa’nın resmi bir tarafta Hz. Muhammed’in ismi vardı.

Ayasofya Bir Örnek!

Türk insanın farklı kültürlere ne kadar açık olduğunu burada gördüm. O kadar her şeye açıklar ki hem müze hem kiliseyi aynı alan içinde gezebiliyorsunuz. Aynı şekilde Türk’lerin blockchain’e açık olduğunu düşünüyorum çünkü blockchain de bir müze aslında ve bunu içerisinde oldukça farklı bilgiler ile tecrübeler yatıyor. Bu noktada Türkiye’nin buna hazır ve uygun olduğunu düşünüyor ve hissediyorum.

Üst düzey yönetici son olarak Huobi’nin Türkiye içerisinde yerel ortaklar ve firmalarla işbirliğine sonuna kadar açık olduğunu da vurguladı.

”Türkiye bence çok özel bir ülke ve bu yüzden de Huobi burada çok büyük bir ekiple bulunuyor ve yerel ortaklarla işbirliği yapmaya açık.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment