Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Üst Düzey Huobi Yöneticisinden Umut Veren Türkiye Açıklaması!

Huobi Orta Doğu Bölge Sorumlusu Mohit Davar, Avrasya Blockchain Zirvesi etkinliğinde Türkiye hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Davar ilk olarak Türkiye’nin çok canlı ve yüzde 20 oranında kripto paralara maruz kalmış bir ülke olduğunu vurguladıktan sonra, nüfusun genç olmasının da dikkat çekici olduğunu dile getirdi.

Yerel olarak Türkiye içerisinde bir ekip kurmak istediğini belirten Davar, 4 kişilik ekiplerini 10 kişiye kadar çıkartacaklarını da dile getirdi. Türk projelerine destek vaadinde de bulunan yönetici konu hakkında şunları ifade etti:

”Sizin gibi değerli girişimcileri bizimle gelip konuşmaya davet ediyoruz. Tabii ki eleme sistemlerimiz bulunuyoruz ama biz platforma daha çok Türk projesi katmak istiyoruz. sizi doğru ekiplerle tanıştırmayı çok arzu ederiz. Gelip bizimle görüşün.”

Türk Lirası Hamlesi

Davar buna ek olarak Haziran ayında yaptıkları Huobi’ye  Türk Lirası desteği geliyor duyurusu hakkında da konuştu:

”Haziranda Türk lirasını kripto paraya çevirecek bir sistemin duyurusunu yaptık ve herhangi bir bankayı kullanarak aslında bu alım satımı yapabilecek duruma gelmeyi planlıyoruz. 2019 yılının bitiminden önce bütün sistemi hazır hale getirmeyi planlıyoruz. Bunu yapmamızın sebebi ise mevcut sistemde  Türk lirasını önce USD’ye çevirip daha sonra kripto paraya çevirebiliyorsunuz ve biz bunun önüne geçmek istiyoruz. Kripto para olarak yatırım yapan kişiler için direkt Türk Lirası ve kripto para sistemi getirmek istiyoruz ve bu sistemi gerçekleştirmek oldukça avantajlı gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment