Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çin’de Online Kripto Para Dersleri Başladı

Çin Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Mu Changchun, ülkedeki vatandaşları kripto paralar ve Libra projesi hakkında bilgilendirebilmek için yeni bir adım attı.

Ülkedeki vatandaşlar De Dao adlı popüler bir eğitim uygulamasını kullanarak kripto paralar hakkında bilgi edinebiliyorlar.

Eğitimler Başladı

Çin Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Mu Changchun, insanlara bizzat kendi anlatımıyla kripto paralar hakkında bilgi vermeye başladı.

De Dao’nun günümüzde Çin genelinde yedi milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. Bu kullanıcılar şimdi 3 dolar gibi bir ücret ödeyerek Technology Finance Frontier başlıklı eğitim içeriğini satın alabiliyorlar.

İnsanlar bu eğitici videolarda kripto paraların genel özellikleri hakkında doğrudan Mu Changchun’dan bilgi alabiliyorlar. FXStreet’e göre bu videoları izleyen birinin yorumu şu şekilde oldu:

Bu kadar az bir para karşılığında Çin Merkez Bankası Başkan Yardımcısı’nı dinlemek gerçekten çok nadir bir fırsat. Mu Changchun’a insanlara en doğru bilgileri aktarabilmek için bu kadar zahmet verdiği için çok teşekkürler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment