Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yapay Zeka Analizi: XRP 2020’de 0.60 Dolar Olabilir

WalletInvestor’ın yaptığı “yapay zeka” analizine göre XRP’nin fiyatı önümüzdeki yıl içerisinde 0.65 dolara kadar yükselecek.

Piyasa değeri bakımından en büyük üçüncü kripto para olan XRP’nin şu anki fiyatı 0.26 dolar seviyesinde.

2020’de Yükselecek

Ripple bundan birkaç hafta önce yılın en büyük etkinliklerinden biri olan Swell etkinliğini düzenledi. Bu etkinliğin XRP fiyatını ciddi anlamda etkilemesi bekleniyordu. Ancak XRP henüz bu etkinlikten etkilenmişe benzemiyor.

Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 0.30 oranında değer kaybeden XRP an itibarıyla 0.26 dolar seviyesinde. Ancak WalletInvestor’ın yapay zeka tahminine göre XRP fiyatı önümüzdeki aylarda yükselmeye başlayacak.

Kaynak: WalletInvestor

Coinmarketcap verilerine göre XRP fiyatı en son Mayıs 2018’de 0.60 dolar seviyelerindeydi. XRP ondan birkaç hafta öncesine kadar 1 doların üstündeydi ve Mayıs 2018’de değer kaybetmeye başlamıştı.

Düşmesi Mümkün

Yine WalletInvestor tarafından yapılan analizlere göre XRP fiyatının çok ciddi ölçüde değer kaybetmesi de mümkün görünüyor.

Sitede paylaşılan bilgilere göre XRP kısa-orta vadede yüzde 80’den fazla değer kaybederek 0.03 dolara kadar gerileyebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment