Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çin’den Bitcoin ve Kripto Para Düşmanlığında Seviye Atlayacak Yeni Müdahaleler Geliyor!

Çin ülkedeki enerji tüketiminin düzenlenmesine yönelik paylaştığı genelgede, Bitcoin (BTC) madenciliğine yönelik kısıtlayıcı tutumun devam etmesi gerektiğini belirtti.

Pekin Kalkınma ve Reform Komisyonu enerji tasarrufunun daha da güçlendirilmesine yönelik uygulama planına ilişkin bir genelge yayınladı. Bu yıl içerisinde ülke çapındaki elektrik tüketimine yönelik birçok farklı detayın yer aldığı genelgede, kripto para ve Bitcoin madenciliğine de değinildi.

Söz konusu genelgede kripto para madencilik faaliyetlerine uygulanan kısıtlayıcı politikanın başarılı olduğu ifade edilirken aynı sıkı düzenlemelerin devam ettirilmesi gerektiği vurgulandı. Tüm şehirlerin, yasalara uygun olarak kripto para madencilik faaliyetlerini “temizlemesi” talep edildiği şu ifadelerle aktarıldı:

Ulusal gereklilikleri uygulayın, kripto para “madencilik” faaliyetlerinin düzeltilmesi konusunda iyi bir iş çıkarmaya devam edin, “madencilik” faaliyetlerinin izlenmesi ve analizi, sınıflandırılması ve düzeltilmesini güçlendirin ve şehrin kripto para “madencilik” faaliyetlerini yasalara uygun olarak kararlılıkla temizleyin.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!