Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çinli Madenci Chandler Guo’nun Ethereum İsyanına Poloniex ve Huobi’den Destek

Çinli Ethereum madencisi Chandler Guo’nun Merge güncellemesi öncesinde Ethereum ağını çatallandırma planına sektörün önde gelen kripto para borsalarından Huobi ve Poloniex destek veriyor.

Ethereum, Merge adı verilen ve Proof of Work (İş kanıtı) sisteminden Proof of Stake (Hisse kanıtı) sistemine geçilecek büyük güncellemeyi beklerken durumundan memnun olmayan bir madenci Ethereum ağını çatallaştırarak Proof of Work üzerinde devam eden bir versiyon yaratmayı planlıyor.

Çin’in büyük Ethereum madencilerinden biri ve etkili bir kripto yatırımcısı olan Chandler Guo, Twitter’dan yaptığı açıklamada Ethereum blokchainini “ETH POW (ETHW) olarak adlandırdığı yeni bir zincirle çatallandıracağını açıkladı.

Madenciler Merge’ün gelişini engelleyemeyecek olsa da Ethereum’u klonlayabilir ve güncellemenin yaşanmadığı kendi versiyonlarını oluşturabilirler bu basit planın tek sorunu ise insanların onları tercih edip etmeyeceğinin bilinmemesi.

2016 yılında Ethereum’u çatallayarak Ethereum Classic’i oluşturan ekip içerisinde yer alan Chandler, bunu topluluğa hatırlatarak Twitter’daki açıklamalarında “bir kez yaptım tekrar yapacağım” açıklamasında bulundu.

Chandler başarılı olursa yeni ETH POW coininin piyasa tarafından kabul edilmesinin veya orijinal ETH ile yakın fiyatlara ulaşabileceğinin ise garantisi verilemiyor. Ancak ABD merkezli kripto para borsası Poloniex ve Asya merkezli kripto para borsası Huobi, ETHW’ye destek vereceklerini açıkladılar. Justin Sun topluluk geliştiricilerine bağışta bulunacağını açıklarken, Huobi ETHW’yi listeleyeceklerini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!