Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çinli Yatırımcılar Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Almak için Bu Dip Seviyelerini Bekliyor -Anket

Yakın tarihli bir anket, Çinli yatırımcıların Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) satın almak için yeni “dip seviyelerini” beklediğini ortaya koydu.

Çin kripto topluluğundan 2.200 kişinin katılımı ile Çin’in Twitter ve Facebook karması sosyal medya platformu Weibo‘da gerçekleştirilen bir anket, yatırımcıların Bitcoin ve Ethereum’da hangi fiyattan dip seviyesini satın alacağına odaklandı.

Ankete göre katılımcıların %8‘i sırasıyla 18.000 dolar ve 1.000 dolar seviyelerinden Bitcoin ve Ethereum satın alacaklarını belirtirken katılımcıların %26‘lık bir kısmı Bitcoin 15.000 dolara, Ethereum 800 dolara gerilediğinde yatırım yapmayı düşündükleri yönünde oy kullandı.

Anket, katılımcıların %40‘ı gibi büyük bir çoğunluğunun ise Bitcoin için 10.000 dolar, Ethereum için 500 dolar seviyelerinden dip seviyesini satın alacaklarını ortaya koydu.

Bazı analistler fiyatların ankette yer alan seviyelere kadar düşebileceğini düşünürken Bitcoin destekçileri ise piyasada yaşanan mevcut düşüşün satın almak için doğru zaman olduğuna inanıyor.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda son 7 gün içerisinde %3,9 değer kaybeden Bitcoin 19.749 dolardan, %9 değer kaybeden Ethereum (ETH) 1.082 dolardan işlem görüyor

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!