Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle CEO’su Kripto Paralar Hakkında Konuştu: Web3 Ana Akım Haline Geldi!

USD Coin (USDC) ihraççısı Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire, Web3 sektörünün ana akım haline geldiğine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Jeremy Allaire 11 Ağustos Cuma günü yaptığı açıklamada, gelişmekte olan Web3 ekosistemine yer verdi. Zaman içerisinde Web3’ün ana akım haline geldiğini belirten CEO, başta büyük şirketler olmak üzere kurumların hızlı bir şekilde bu alana dahil olmak için adeta bir yarış içinde olduklarını belirtti.

Öte yandan Circle tarafından sunulan Web3 cüzdanın büyük ilgi ve talep gördüğünü vurgulayan Allaire, programlanabilir cüzdanlarının lansmanıyla Web3 hizmetlerinin ikiye katlandığını söyledi.  CEO ayrıca bununla birlikte sundukları cüzdan hizmetlerinin gelecekteki Web3 planları için sadece bir başlangıç olduğunu vurguladı.

Allaire, konu hakkında açıklamasının detaylarında ilerleyen süreçte Web3’ün global çapta bir moda haline geleceğini şu ifadelerle açıkladı:

Artık web3’ün ana akım olmaya hazır olduğunu görüyoruz. Neredeyse her büyük tüketici internet şirketi, marka ve kuruluşun Web3 ilkellerini hizmetlerine entegre etmeye başlayacağı açık görünüyor. Ve neredeyse her fintech, ödeme şirketi ve finans kurumu tokenizasyon, ödemeler ve finansal uygulamalar için Web3’ü kullanacak. Bu noktaya ulaşmak için web3 uygulamaları geliştirebilecek çok daha fazla geliştiriciye ihtiyacımız var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!