Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle CEO’su: Piyasadaki Düşüşe Rağmen Büyümeye Devam Ediyoruz

Circle‘ın CEO’su Jeremy Allaire, şirketin kripto para piyasasında yaşanan genel düşüşe rağmen büyümeye devam ettiğini söylüyor.

Son zamanlarda attığı adımlarla birlikte kripto para sektörününü en önemli şirketlerinden biri haline gelen Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire kısa süre önce Fortune’a konuştu ve kripto para piyasasının durumu hakkında yorumlarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 400 milyon dolar gibi bir ücret karşılığında Poloniex’i alan, birkaç ay önce de Coinbase ile ortaklık kurarak USD Coin adlı bir sabitkoin geliştiren Circle; attığı bu adımlarla birlikte pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı.

Şirket CEO’su Jeremy Allaire tarafından yapılan açıklamalara göre şirketin bu çalışmaları, piyasa genelindeki olumsuz şartlara rağmen meyve vermeye devam ediyor. Kendisinin konu hakkındaki açıklamalarından bir kesit şu şekilde:

“İşler elbette çok iyi değil. Ortada bir dalgalanma yokken veya fiyatlar genel olarak düşükken hacimler de düşük oluyor. Ama geçtiğimiz yılki ayı piyasasına rağmen şirket olarak kayda değer bir büyüme gösterdik.”

Circle’ın CEO’su Allaire, şirket olarak önümüzdeki dönemlerde çok daha ciddi projelere girişmek ve bu sayede büyümek istediklerini belirtiyor. Allaire aynı zamanda Facebook’un kripto para sektörüne girmesiyle ilgili de bazı açıklamalar yaptıı.

Facebook’un son zamanlarda kendi sabitkoinin geliştirmeyi düşündüğünü iddia ediliyor. Allaire’e katıldığı program sırasında sorulan sorulardan biri, Circle’ın Facebook’u kendine rakip olarak görüp görmediği oldu. Kendisinin cevabı ise şu şekilde:

“Bence kripto para sektörüyle ilgilenen İnternet şirketlerinin çoğalması gayet güzel bir şey. Biz bunu gayet olumlu bir şey olarak yorumluyoruz.”

Allaire ayrıca Circle’ın halihazırdaki ortaklıkları sayesinde rakiplerinden bir adım önde olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment