Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CME, Bitcoin İşlemlerinde Binance’yi Nasıl Geride Bıraktığını Açıkladı

CME Group’un kripto para departmanını yöneten isim, vadeli işlemlerde Binance’yi nasıl geride bıraktıklarını açıkladı.

CME, vadeli Bitcoin işlemleri için Binance’yi geçerek en büyük borsa haline geldi. CME Group yöneticilerinden Giovanni Vicioso’nun açıklamalarına göre bu, piyasadaki trend değişiminden kaynaklanıyor.

DL News tarafından aktarılan bilgilere göre Vicioso, “Kriptoda regüle edilmiş vadeli işlem sözleşmelerine doğru bir kaçış oldu.” dedi.

CoinGlass verilerine göre CME Group’taki açık pozisyonların değeri 4 milyar doları aşarak rekor kırdı. Bu sırada CME, pazar payını %24’e çıkararak diğer borsaları geride bıraktı.

Vicioso, “Geçtiğimiz yıl kripto para piyasası genelinde yaşanan olaylar, sunduğumuz kripto para hizmetlerinin daha iyi anlaşılmasını, daha çok takdir görmesini ve daha çok kullanılmasını sağladı.” dedi.

CME verilerine göre varlık yöneticileri, 31 Ekim itibarıyla CME Group’ta 9 binden fazla vadeli Bitcoin sözleşmesi tutuyordu.

Vicioso’nun açıklamalarına göre CME, geleneksel likidite sağlayıcılar, kripto para odaklı fonlar, bankacılık firmaları, ETF sağlayıcılar, bireysel yatırımcılar gibi çeşitli müşterilere sahip.

Vicioso, hedge fonlarının ve bazı “büyük para yöneticilerinin” de Bitcoin’e ilgi göstermeye başladığını ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!