Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CME Group Bitcoin Madenciliği Yapabilir

Dünyanın en büyük türev borsalarından biri olan CME Group, önümüzdeki zamanlarda Bitcoin madenciliği yapmaya başlayabilir.

Madencilik Önerisi

Fortezza Forza RMC Fund’ın kurucusu Dante Federighi, CME Group’un yönetim kuruluna girmek için aday gösterildi. Kendisi önümüzdeki aylarda CME Group’un yönetim kurulunda yer almaya başlayabilir.

Federighi’nin CME Group’un geleceğine dair şimdiden oldukça ilginç fikirleri var. Bunlardan biri de CME Group’u Bitcoin madenciliğine başlatmak. Federighi Bitcoin madenciliği yapmanın hem CME Group için hem de CME Group yatırımcıları için faydalı olacağını düşünüyor. BlackRock gibi şirketlerden örnek veren Federighi şunları söylüyor:

BlackRock gibi büyük yatırımcılar da birden fazla gelir kaynağı olan şirketlere yatırım yapmaya başladılar. CME Group olarak güneş/rüzgar/hidro enerjisine yatırım yapıp buradan elektrik üretmeliyiz. Daha sonra buralarda ürettiğimiz fazladan elektrikle Bitcoin veya diğer kripto paralar için madencilik yapabiliriz.”

Federighi’ye göre CME Group madencilik yaparak yüklü miktarda gelir elde edebilir. Federighi CME Group’un buradan topladığı BTC’leri hemen itibari paraya dönüştürmesini öneriyor. Bu sayede hissedarlara anında para akışı sağlanabilir ve hem CME Group hem de yatırımcılar bu durumdan faydalanmış olur.

Kendisinin hissedarlara sunduğu bu öneri kabul görecek mi, görmeyecek mi bilemiyoruz. Eğer Federighi yönetim kuruluna girmeyi başarırsa CME Group gerçekten buy önde bir adım atabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment