Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CNBC ‘Uzmanları’: Bitcoin 6.000 Dolar Seviyesine Çekilebilir

Lider kripto para birimi Bitcoin Nisan ayının başlangıcından bu yana devamlı olarak yükseldi ve 8.500 dolar seviyesine kadar dayanıp ufak bir düzeltmeye başladı. Bitcoin’in yükselişi boyunca sessizliğini koruyan CNBC analistleri ise, BTC’nin düşüşe geçmesi ile birlikte tekrardan gündeme geldi.

CNBC Futures programında konuşan GRZ Energy’nin Başkanı ve Kurucusu Anthony Grisanti, konu hakkında yaptığı açıklamada teknik indikatörlerin BTC için bir çekilme ön gördüğünü ifade etti.  Grisanti’ye göre Bitcoin kilit direnç noktalarının üzerine çıksa da, burada hacimli bir kapanış yapamadı. Bitcoin’in geçtiğimiz beş ayda değerini ikiye katladığını ifade eden Grisanti, bu sebeple birazcık çekilme beklediğini ve bu çekilmenin 6.870 dolar ile 6.425 dolar seviyelerine kadar giden bir yol açabileceğini öne sürdü.

Kâr Satışı Düşüşü Getirir

Grisanti özellikle 7.000 dolar üzerinde birçok yatırımcının düşüşten en kazançlı çıkmak için kâr satışı yapabileceğini ve özellikle 2018 yılının Kasım aylarında dip seviyeden alım yapan kişilerin buna yatkın olduğunu vurguladı.

Bitcoin basın saatine göre %1.27’lik düşüş ile 7.916 dolardan kendisine alıcı bulmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment