Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CNN NFT Projesi Vault’u Durdurma Kararı Verdi: Koleksiyon Sahiplerinden Sert Tepki

Dünyanın en büyük haber ajanslarından biri olan CNN, NFT platformu Vault’u aniden durdurma kararı verdiğini açıklayınca koleksiyon sahipleri CNN’e tepki gösterdi.

CNN Vault 10 Ekim tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde paylaştığı gönderide, CNN Vault’un başlangıçta altı haftalık bir deney olarak başlatıldığını ancak gelen destek ve talebin yoğunluğu nedeniyle gereğinden daha uzun sürdüğü belirtildi. CNN gelen destek ve talebe rağmen deneyin daha fazla genişlemesine izin vermeyeceğini ve platformu sonlandıracağını duyurdu.

CNN Vault, sosyal medyada ve kanalın resmi Discord sunucusunda kullanıcılar tarafından rug pull yapmakla suçlandı. CNN her ne kadar yatırımcılarının parasını alıp kaçmak gibi bir eylem içinde olmasa da yol haritasında vaat ettiği hedefleri tamamlamadan projeyi sonlandırması yatırımcılar tarafından etik bulunmadı.

CNN Vault çekirdek geliştiricilerinden Jason, NFT sahiplerine orijinal basım tutarının %20’si kadar bir dağıtım yapılmasının planlandığını ifade etti. Ek olarak Vault’un ikincil pazarı da açık kalmaya devam edecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!