Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coin Wallet ile Kripto Para Almak Çok Kolay

Popüler kripto para cüzdanlarından Coin Wallet sayesinde kripto para almak artık çok kolay.

Kripto para yatırımcılarının en çok ihtiyaç duydukları şeyler arasında güvenli bir cüzdan geliyor. Coin Wallet de yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çeşitli hizmetler sunuyor.

Güvenlik ve Gizlilik

Günümüzde bir kripto para cüzdanından en çok beklenen şey güvenliktir. Coin Wallet bu konuda kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor.

Coin Wallet kullanıcıları kendi özel anahtarlarını kendileri kontrol edebiliyorlar ve bu sayede herhangi bir borsaya güvenmek zorunda kalmıyorlar.

Coin Wallet ayrıca bankaların kullandığına benzer bir şifreleme metodu kullanıyor. AES-256 ve BIP 39 gibi şifrelemeleri kullanan Coin Wallet bu sayede kullanıcılarını çeşitli saldırılardan koruyor.

Coin Wallet içerisindeki hiçbir şifresiz veri cihazın dahili depolamasına aktarılmıyor. Coin Wallet tüm bunların yanı sıra daha güvenli bir bağlantı kurabilmek için Tor tarayıcısından ve bir VPN’den faydalanıyor.

Cüzdan Uygulamasında Borsa Deneyimi

Coin Wallet şu anda ERC-20 ve ERC-223 standartlarını ve bunlara uyan tokenları destekliyor. Bu da hemen hemen tüm büyük kripto paraları desteklediği anlamına geliyor.

Coin Wallet kullanıcıları şu anda bu cüzdanı 20 binden fazla tokenı saklamak için kullanabiliyorlar ki bunların arasına OMGToken, VestChain gibi istisnalar da var.

Coin Wallet kullanıcıları ayrıca cüzdan uygulamasının içerisinden Changelly ve ShapeShift gibi borsalara erişebiliyorlar.

Kolay Kripto Para İşlemleri

Coin Wallet’ın attığı yeni adımlar sayesinde kullanıcılar artık çok kolay bir şekilde kripto para alabiliyorlar.

Cüzdan kullanıcıları artık kredi kartlarını, Google Pay’i, Apple Pay’i kullanarak kripto para satın alabiliyorlar. Bu satın alım işlemleri anlık olarak gerçekleşiyor ve birkaç saniye içerisinde cüzdana aktarılıyor.

Aslında bu özelliğin en cazip yanı artık kripto para almak için itibari paradan dönüşüm yapmaya gerek kalmaması. Coin Wallet kullanıcıları doğrudan itibari para kullanarak kripto para gönderebiliyor, alabiliyor, alıp-satabiliyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment