Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase 2 Altcoin’i Delist Edecek

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, 2 altcoin’i delist edeceğini açıkladı.

Coinbase 23 Ocak tarihinde yaptığı resmi açıklamada, NuCypher (NU) ve Keep Network’ü (KEEP) platformdan delist edeceğini belirtti.

Yapılan açıklamada, belirtilen kripto para birimlerinin TSİ 6 Şubat 19.00’dan itibaren alım-satım işlemlerinin askıya alınacağı duyuruldu. Alım-satım işlemlerinin durdurulmasının yatırma ve çekme işlemlerini etkilemeyeceğini belirten Coinbase, bu durumun elinde belirtilen varlıklara sahip olan yatırımcıların cüzdanlarında değişikliğe yol açmayacağını söyledi

Öte yandan Coinbase yaptığı açıklamada delist edilecek NU ve KEEP’in, Threshold (T) olarak birleştirileceğini ve borsanın bu işlem için ekstra bir şey yapmayacağını belirtirken bu işlemin nasıl yapılabileceğini anlatan birkaç detaya yer verdi. NU veya KEEP bulunduran yatırımcıların varlıklarını ilk olarak Coinbase Wallet’a çekmeleri gerektiğini belirten borsa, daha sonra Threshold’un resmi sayfasında işlemin tamamlanabileceğini söyledi.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda NU son 24 saatlik periyotta %10,2 artışla 0,153 dolardan, KEEP %65 yükselişle 0,183 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!