Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase ABD Banka Hesaplarını Kapsayan Teknik Bir Problem Yaşadı: Sorun Birkaç Saat İçinde Çözüldü

ABD merkezli popüler kripto para borsası Coinbase, ABD banka hesaplarını kapsayan ödeme ve para çekme işlemlerinde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle işlemlerini durdurdu. Borsa, birkaç saatlik gecikmenin ardından sorunun çözüldüğünü duyurdu.

Coinbase, 2 Ekim Pazar günü kullanıcılarını endişelendiren bir teknik hatayla karşılaştı. Hata sonrasında ABD’li kullanıcılar banka hesapları üzerinden para çekme ve yatırma işlemi yapamadı. Detayları belirtilmeyen sorun sebebiyle birkaç saat boyunca söz konusu transfer işlemlerini yapamayan kullanıcılar tarafından borsaya şikayetler yağdı.

O anlarda borsa yetkilileri Twitter üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

Şu anda ABD banka hesaplarını içeren ödemeleri alamıyoruz veya para çekme taleplerinizi karşılayamıyoruz. Ekibimiz bu sorunun farkında ve en kısa sürede her şeyi normale döndürmek için çalışıyor. Dilerseniz hesabınızdan doğrudan alışveriş yapmak için bir hesap kartı veya PayPal hesabı kullanabilirsiniz. İçiniz rahat olsun, bakiyeleriniz güvende.

Coinbase tarafından kullanıcıları rahatlatan bu açıklamanın ardından yaklaşık üç saat sonra her şeyin eski seyrine döndüğüne dair bir açıklama daha geldi. Şuan ABD’li kullanıcılar tüm işlemleri hatasız şekilde gerçekleştirebiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!