Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Açıkladı: Celsius, 3AC ve Voyager ile Mali İlişkimiz Yok

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase; Celsius, Three Arrows Capital (3AC) ve Voyager Digital ile hiçbir mali ilişkisinin olmadığını açıkladı.

Bundan birkaç ay öncesine kadar kripto para sektörünün en büyük lending platformlarından biri Celsius, en büyük hedge fonlarından biri Three Arrows Capital, en büyük brokerlarından biri ise Voyager Digital’dı.

Bu üç şirket her ne kadar birbirinden farklı alanlarda faaliyet göstermişse de hepsinin ortak bir noktası bulunuyor: Şu anda hepsi iflas sürecinde.

Coinbase yönetimi, bugün bu üç şirketle ilgili bir duyuru yaparak, bunların hiçbiriyle karşılıklı olarak finansal bir anlaşma yapmadıklarını açıkladı.

Üç Coinbase yöneticisi tarafından ortaklaşa yayımlanan açıklamada, “Bunun gibi riskli kredi alıp verme anlaşmalarına dahil olmadık, bunun yerine halihazırda yürüttüğümüz finansman operasyonlarını sabırla büyütmeye odaklandık.” ifadesi kullanıldı.

98 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Coinbase, bu üç şirket yüzünden doğrudan kayıp yaşamamış olsa da, kripto para piyasasında yaşanan düşüş onu da etkiledi. Şirketin hisse fiyatı bu yılın başına kıyasla yaklaşık %70 oranında düşmüş durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!